Wraakgevoelens

Ik zit hier op de bank met een dikke trui en mijn snowboardsokken aan – zijn ze nog ergens goed voor – boos te zijn op degene die mij deze verkoudheid heeft aangedaan. Gelukkig gaat het al beter dan gisteren, toen moest ik ook een muts op in huis want ik had het zo koud! Ik haat het, dat ziek zijn. Dat je wakker wordt en denkt, het gaat wel weer, en dan een been uit bed gooit en denkt, o nee, toch niet. Dat je tegen de muur aan moet leunen bij het douchen omdat je anders omvalt. Dat je een spoor van zakdoeken achter je laat door het hele huis en dat je eigenlijk helemaal niks kan. Ik ben er heel slecht in, ziek zijn. Dus mocht ik degene tegenkomen die hier verantwoordelijk voor is, dan krijgt die een flinke schop. Tegen zijn scheenbeen.

Maar wil iemand dan nu misschien een kopje thee voor me maken? Met wat honing graag…en een knuffel en een “het komt wel goed hoor”. Anyone?

9 Comments

 1. Thee staat klaar. De honing is al opgelost, omdat ik natuurlijk voor je heb geroerd… Ennuh, het komt wel goed hoor! Tis gewoon een kwestie van tijd en veel rusten!

 2. Komt wel goed schatje 😉
  Maareh, vlak mij niet uit he?! Ik zou anders om deze tijd gezellig in de bios zitten… Dus als je diegene vindt die jou ziek heeft gemaakt, houdt hem/haar dan even vast voor mij, dan kom ik ook even tegen schenen aanschoppen.
  kussen

 3. Kom maar langs op kantoor, het is iedereen geweest, ze verdienen allemaal een rotschop. Beetje rond blijven lopen terwijl ze hoesten en snotteren en al dat woest in het rond niezen…i kill them! Als ik ooit nog van de bank af kom dat is…

 4. Nou, kom maar even niet bij mij in de buurt. Ik wil niet ziek worden hoor!
  dikke kus, komt wel goed…. over een weekje ofzo.

 5. Als je weer beter bent…. Ik heb afgelopen weekend een heeeeeerlijke chocolade ‘mud’ cake gemaakt, om je vingers bij af te likken. Wil je het recept??

 6. Ahhhh ik ben zo gestresst! Ze zijn nu al meer dan een week hier met kettingzagen voor de deur aan het zwaaien. ik word er zelf ook ziek van.

Comments are closed.