3 Comments

  1. Ik heb precies hetzelfde! Haha, ik krijg Jan ook steeds maar niet zo ver! Hoe vaak ik ook foto’s laat zien en het erover heb.. We moeten een goeie tactiek bedenken 😉

  2. Ik zat net even op marktplaats…moet je niet doen! Kitten hier, kitten daar, allemaal even lief!

    Mijn tactiek is flink zeuren. Zo van “Zullen we nog een poezebeest?” “NEE-HEE!”, “Oh, twee dan?”. Maar tot nu toe werkt het voor geen meter 🙂

  3. Jopie = goud, maar resultaten uit het verleden…..
    Ondanks mijn minimaal ontwikkelde katten-love-gen, moet ik toegeven dat zelfs ik een zwakke plek voor hem ontwikkeld heb. (ondanks/ dankzij de gedrogeerde toestand waarin ik hem moet benaderen) Maar een 2de pussy, da’s toch wel een ander verhaal, denk je echt dat je daar evenveel van kunt houden???

Comments are closed.