Klussen met Nic deel IX

Bij de vorige klusactie (met de kraan en water en klemkoppelingen enzo) had ik misschien moeten vermelden dat ik het niet allemaal zelf heb gedaan. Vriendje heeft toen ook een handje geholpen… of eigenlijk andersom, je geeft ze één baco en ze nemen de hele gereedschapskist. Zo gaan die dingen.

Hoe dan ook, deze klus heb ik vrijwel helemaal alleen gedaan. Inclusief sommetjes (ging het toch bijna mis…8 + 2,25 is natuurlijk geen 12,25 hehe) en waterpassen. Het enige dat ik moest uitbesteden was het indraaien van de schroeven, daar ben ik gewoon te slap voor. Maar goed. Op de kan-ik-zelf kluslijst kan het onzichtbaar bevestigen van spiegels erbij!

5 Comments

  1. Voor het indraaien van schroeven heb ik een apparaatje! Echt geweldig… een druk op de knop!
    Ziet er mooi uit hoor! Je mag bij mij ook wel wat komen klussen.

  2. De accuschroefboormachine was steeds leeg hehehe. Een gaatje boren, ding in lader, minuut later weer een gaatje boren, weer in lader, schroefje doen, weer in lader…duurde best lang zo 🙂

  3. Had jeme kunnen helpen met het berekenen van de plooien in de vitrage.
    Hangt eindelijk, na eindelood meten en rekenen

Comments are closed.