Een nieuw karretje

Nooit meer op de fiets naar kantoor, want vriendje heeft zijn Polootje plus een zak met geld ingeruild voor een Jeep Cherokee! Wat een feest! De stoel kan door middel van een paar knopjes alle kanten op, hij heeft een make-up spiegel met dimbaar licht en er is stoelverwarming. Ik zou er zo in kunnen slapen.

Van het weekend zal ik wel even een paar plaatjes maken, want dat schiet er nu bij in. Het is ook zo vroeg donker he!

8 Comments

  1. Mja, gefeliciteerd. Kan me voorstellen dat het lekker rijd, maar zou nou niet echt de auto zijn die ik zou kopen (als ik mocht!).

  2. @Alain: kom maar een keertje meerijden, echt heel tof! (maar niet zelf kopen, want het is gewoon een enorme benzineslurper natuurlijk…)

    @Madeleine: Volkswagenbusje komt na deze, maar we moesten echt heel snel van de polo af (voordat ie gekeurd moest worden) dus vandaar!

Comments are closed.