Roze, roze, roze

In het kader van de nieuwe knuffelprojecten, ben ik vorige week met moeders naar de Albert Cuyp geweest in Amsterdam. Echt niet goed voor je. Heel veel leuke winkeltjes, heel veel prullaria, ik kwam met tassen vol stofjes, veertjes, pon-pons en knuffeloogjes thuis. En om de een of andere reden moet alles in het roze van mijn hoofd.

Inmiddels begint de woonkamer uit te puilen van mijn zooi, dus ga ik de studeerkamer (komen we anders toch niet) omtoveren tot projectkamertje. Zou vriendje het merken als ik de muur roze verf? En als roze een fase is (dat hoop ik toch zo), hoe irritant zijn roze muren dan over een maand of twee? Help!

4 Comments

  1. Roze, dat went wel. Wel overschilderen als je die kleur nog mocht hebben wanneer je ooit het huis probeert te verkopen!

  2. Ik heb 1 roze muur in huis (woonkamer) en ik kijk er nu al 2 jaar tegenaan. En ik heb het ermee gehad! Binnenkort ga ik hem lekker wit verven!

Comments are closed.