Vergelijkbare berichten
Eetcafe de Vingerhoed
Eetcafe de Vingerhoed is een van mijn favoriete eetcafe’s in Utrecht. Voor heel weinig krijg je heel veel eten. Geen moeilijke gerechten, maar gewoon lekkere, gewone dingetjes. Ze hebben een hele fijne weekschotel met een stukje vlees, megaveel gebakken aardappeltjes en de groente van de week (heel gezond!). En je krijgt er altijd een toetje…
Spaanse tomatentaart
Hebben jullie hem al? De nieuwe Allerhande? Die Spaanse tomatentaart, maak die! Oef wat was hij lekker! Wel de slagroom (gatver) vervangen door roomkaas, de chorizo (100 gram is zat) niet eerst bakken maar gewoon erdoorheen donderen en de laatste 5 minuutjes met wat extra gerapste kaas nog even in de oven laten staan en…
Bijkomen
Cocktails maken is leuk! En cocktails drinken is nog leuker! En omdat ik een beetje koppijn had van het feestje, heb ik in het kader van katerbestrijding ’s middags nog maar een caipirinha gemaakt. Een wondermiddel! Hij was niet alleen vreselijk lekker, het hielp ook heel goed tegen dat duffe gevoel. Ik ben wel heel…
Een ode aan koriander en mango
Voordat ik afgelopen maart bij Grote Zus was geweest vond ik koriander echt heel erg smerig en mango moest je al helemaal niet mee aankomen. Maar Australie ligt nogal dichtbij Azie en daardoor worden Australische keuken en supermarkt overspoeld met Oosterse invloeden en producten. Ik ontkwam niet aan koriander, vreemd fruit en noedels. Grappig genoeg…
In de keuken met Nic (2): Chocoladetaart
Wat je belooft moet je (na 3 jaar toch echt eens) doen. Dus stond ik op verjaardag van vriendje in de keuken te sloven. Chocoladetaart uit het boek van Jamie Oliver, maar dan zonder nootjes. Of dat überhaupt goed zou gaan wist ik van tevoren niet, maar wie niet waagt…dat soort dingen. Stap 1: Zoek…
Suikerexplosie
Taart is zo 2006, cakejes versieren wordt het helemaal!
Eén reactie
Reacties zijn gesloten.
telsell