Dames in de dop?

Ik zit met stijgende verbazing naar dat programma te kijken, wat zijn die vrouwen eng! Maar het meest bizar is nog wel dat gabberwijffie. En die ander, die zei “De een is rascistisch, de ander niet, da’s gewoon je eigen smaak”. Oei. Of de mevrouw die het de hele tijd had over notabeeeelen. En die ene die zichzelf een slet noemde, maar dat zijn ze allemaal. Dat wordt nog gezellig de komende maandagen. En vechten!

Ik zet mijn geld in op Nancy!

4 Comments

  1. Nic…iets meer smaak mag ook wel 😉
    The States zag Pauper to Princess en mass en hier hadden ze Ladette to Lady…kwaliteits tv….

  2. Dames in de dop is volgens mij de Nederlandse versie van de Ladette to Lady. Verschrikkelijk! Maar goed, het komt na Hollands Next Top Model dus dan ligt mijn niveau toch al laag…!

  3. Als ik het goed begrijp is er weer eens wat kwalitatief hoogwaardigs op tv?

    Toch ben ik nou niet bepaald in de verleiding om weer eens een abonnement te gaan nemen, als ik dit zo hoor.

Comments are closed.