Hou jij mijn tasje even vast?

Afgelopen weekend gingen we nog eventjes de stad in. En zoals de meeste vrouwen wil ik best een dansje wagen, maar om het zo min mogelijk plank te laten lijken moet ik dan een rokje aan. Dat beweegt bij mij een stuk subtieler dan een broek en dan heb ik het over een normale spijkerbroek, niet van die enge skinny jeans, ik heb van het weekend weer genoeg voobeelden gezien dat je denkt, meisje (en – oh help – jongeman), doe maar niet. Anyway, het probleem van rokjes is: waar laat je je spullen. Niet dat ik mijn hele beautycase meeneem, maar ik wil wel mijn oogdruppels, sleutels en telefoon bij me hebben. Van in je panty stoppen krijg je rare uitstulpingen en pijnlijke markeringen in je zij en dat is dus ook niet echt een oplossing.

Nou heb ik eens zitten kijken hoe andere vrouwen dat doen. De minimalisten nemen niets mee. Meestal zijn ze ook minimaal qua kleding, niets voor mij, er is ook nog zoiets als verbeelding. Dan heb je de categorie ‘mijn vriend is mijn tas’. Ik hoef het niet eens te proberen, tenzij het om cash gaat, dat wil hij best hebben. Mja. En dan heb je de categorie tasje. Ernstig natuurlijk, maar ik denk dat ik er ook aan moet geloven.

Ik ga alleen wel mijn tasje zelf maken, want de tassen van nu zijn e n o r m. Ik snap er niks van. Blijven ze in de kroeg logeren? En ze zijn van leer, en leer stinkt. Mijn nieuwe wordt zoiets, wat leuke stofjes bij elkaar rapen, rits erin, en dan met je vriendinnen er omheen dansen. Helemaal leuk, wie gaat er mee!

9 Comments

  1. Hoera met je coole vijfhondereenste post! Wat een tassen-geweld lately! Zag Oom Dennis op RFHQ ook al met een homemade artycrafty laptoptas rondsjouwen. Kun jij dat ook? Want dan moeten we even een keertje praten ๐Ÿ™‚

  2. De foto is voor mij geblokkeerd helaas…
    Maar goed. Ik heb nog een leuk klein zwart hippietasje (geen leer) waar heel weinig inkan, had je mogen hebben…. ik ga nooit meer uit dansen helaas

  3. Zelf je tas maken is helemaal de bom ๐Ÿ™‚ (makkelijker dan kleding en je mag wat slordiger zijn, want je hebt het niet de hele dag aan)!

    @Mrs. Mati, kom hierheen, mogen de Parents oppassen, gaan wij om mijn tasje heen dansen!

Comments are closed.