Altijd en overal en alles online

Naast het winkeltje op Marktplaats, ben ik nu ook verkoper geworden op Bol.com. Want boeken verkopen via Marktplaats schoot voor geen meter op. Na een dag stonden we al op pagina 50 en voor de verkoop is dat niet best. Op Bol.com gaat het beter! Na een dagje heb ik al een reactie! Eens kijken of dat wat wordt. Bovendien is de interface van Bol toch wel behoorlijk briljant, je hoeft alleen het ISBN nummer in te voeren en dan is het zo gepiept. Het was zo makkelijk dat ik de neiging had om er direct veel meer op te plempen.

Maar.

Toen kwam mijn nieuwe iPhone binnen. En nu heb ik een andere hobby. Wat Een Leuk Speelgoed!

4 Comments

  1. Tegenover ons in de Thalys, terug van Parijs naar Nederland, zat een mevrouw met haar i-phone te spelen. Dat was heel handig want a) dankzij de GPS wist ze precies waar de trein zich bevond, b) ze kon via draadloos inetrnet even kijken hoe het zat met de aansluitende NS-treinen in Amsterdam, en even kijken wat het weer was. Mama heeft zich te pletter aan stofjes gekocht op Montmartre!

  2. Inderdaad handig in de trein 🙂 Maar draadloos internet in het buitenland is een dure grap! Of hebben ze gratis WiFi in zo’n internationale trein?

  3. Default instelling is “No roaming” voor data (weet niet hoe dat in het nederlands heet”. Dus dat komt goed.

Comments are closed.