Iemand nog spullen nodig?

Nu de keuken af is, hebben we bedacht dat ook de badkamer wel een opkanpbeurt kan gebruiken. Alleen daar komt iets meer ‘laten doen’ bij kijken dan de keuken en dus moeten we sparen! Gelukkig staat de zolder vol met meuk en die hebben we maar eens op Marktplaats gezet. Eens kijken of we zo een leuk budget bij elkaar kunnen verkopen!

Mocht je interesse hebben in een Wii, PS2, terrasverwamer of een leuke laptoptas, kijk dan eens in ons winkeltje. Binnenkort ga ik sowieso nog een keer op strooptocht op zolder, dus hou het in de gaten. Wie weet zit er iets voor je tussen. (Tijdens het zoeken naar dozen gisteren ben ik onder andere gestruikeld over een enorme knuffelhond, een elektrische gitaar zonder snaren en een 19 inch monitor uit het jaar nul. Maar je weet het nooit, wat de gek ervoor geeft!)

6 Comments

  1. Wij hebben nog een schattig Aristona zwart-wit TV-tje (20 cm beeld) (uit 1974), rolschaatsen, toverfluit, typemachine uit de 2e wereldoorlog, diaprojector en veel oud speelgoed . Zet er maar bij!

  2. Het gaat trouwens enorm goed met ons winkeltje! De Wii is verkocht, net als de wake-up light en de tuinlampjes. Tweehonderdvijfentachtig euro verdiend vandaag!

  3. Jij had gewoon een wake-up light ;-/ Wilde ik altijd al hebbuh..
    Waarschijnlijk stond ie er nietvoornixbij maar .. maar.. goed dan ga ik nu maar slapen…

  4. Hah, ik deed ook eens een oude verhuisdoos open, waar nog een hele verzameling toetstenborden enzo in zat. Zat te twijfelen tussen marktplaats en de vuilbak. Het nadeel van martkplaats is dat je zo’n hoop vage lui aan de telefoon krijgt.

  5. Dan ga je voor alleen mailen, niet bellen, toch? En afhalen, altijd afhalen, nooit brengen, ben malle pietje niet!

Comments are closed.