Afscheid van Dr. C.

Nee! Boe! Mijn reumatoloog Dr. C. gaat helaas het UMC verlaten. Vandaag was mijn laatste bezoekje aan hem. Ik vind het best wel jammer, want we hadden het ondanks dat ik soms superziek was toch altijd best gezellig. Vooral zijn extreme uitlegkwaliteiten en uitgebreide raportages van mijn bloedbeeld gaan ik en Vaders missen.

Maar ja, niets aan te doen. Zoals Heidi en Tim (ik kan niet Googlen voor een link, want ik wil niet weten wie er gaat winnen) zouden zeggen, one day you’re in, the next day you’re out. Nou, in comes Dr. T.! Carry on!

3 Comments

  1. Je blijft wel scherp van meerdere visies! Look at the bright side.
    Gr.Ineke.

  2. Lijkt me wel gek, zo iemand die alles van je weet en waar je misschien best wat mee hebt opgebouwdvoor je gevoel, die dan weggaat…
    Misschien is de nieuwe nog wel veel leuker!

Comments are closed.