Klussen met Nic deel X

Na een kort bezoekje aan een serreboer bleek dat het vervangen van ons lelijke keukendakje niet eens zo afschuwelijk duur is dat we er nog jaren voor moeten sparen. Binnenkort komen ze langs om te kijken wat er mogelijk is!

En wat doe je dan? Klussen natuurlijk! Ik had er weer helemaal zin in en dit keer moest het houtwerk van de aanbouw eraan geloven. Geen spannende verhalen dit keer, alles ging ontzettend voorspoedig, het was geel, nu is het wit, en ik ben er heel erg blij mee. Helaas moet ik nu wel een weekend wachten voor de volgende laag erop kan, want de droogtijd is best lang en de deur moet ’s nachts natuurlijk wel dicht.

Alleen Jopie’s kattenluik is tijdelijk gewoon een gat en dat vind hij helemaal niks. Koppie erdoor, angstig kijken, heel voorzichtig zichzelf naar binnen wurmen. Zal ik een heel klein bordje “Pas op, nat” maken?

4 Comments

  1. Je wwet het weekends zijn voor klussen.
    Benieuwd naar de serre veranderingen

  2. Klussen is leuk! Alleen ontbreekt het ons momenteel even aan geld en hebben we een huurhuisje waarvan we niet weten hoe lang we er nog in zitten. Geen investeringen dus! 😉
    Succes!

Comments are closed.