Aan mijn stalker

Zeg, zou je misschien willen ophouden met mij te bellen en dan op te hangen zodra ik opneem?

Ik word er helemaal gek van. Elke avond tussen 18 en 20 gaat mijn telefoon rinkelen, maar zodra ik opneem – maakt niet uit hoe snel of hoe langzaam – hangen ‘ze’ op. En het is zo’n privenummer, dus ik kan ook niet even terugbellen ofzo. Maar het is wel bloedirritant. Wat te doen?

5 Comments

  1. Wij hadden zulke lui ook wel eens en dan legde mijn mama de kop van een blokfluit of een scheidsrechtersfluit van mijn vader bij de telefoon. Zodra we dan weer zo’n stille beller hadden bliezen we KEIHARD op dat ding in de hoorn. Hij was t snel zat hahaha

  2. Ja, ken dat, heb er ook een tijd last van gehad. Bij mij stopte het toen ik uiteindelijk een keer zogenaamd een loterij had gewonnen en ik alleen maar even ‘9’ in hoefde te drukken om mijn prijs in ontvangst te kunnen nemen.
    (No fucking way dat ik op 9 drukte uiteraard.)

    Heb het destijds bij de KPN aangekaart en het zijn geautomatiseerde telefoontjes om nummers te testen. Bloed irritant.

  3. Gewoon je abonnement opzeggen, heb je er ook geen last meer van.

    Neem anders inderdaad contact op met je provider. Als het een technisch probleem is kunnen ze het verhelpen en als het een stalker is kunnen ze hem blokkeren.

  4. Ik ga echt niet mijn abonnement opzeggen, ik heb dat nummer al jaren! Maar zo’n automatische nummertester, dat zou best kunnen. Ik kijk het nog even aan, het was namelijk een poosje gestopt, maar nu is het dus weer begonnen…stom!

Comments are closed.