Klussen met Nic deel XXII

Zul je atlijd zien. Zaag je de regenpijp door, kondigen ze een nacht vol storm aan. Ik denk dat ik er toch maar een emmertje onderzet, ondanks dat we de boel met spul-dat-er-voor-is hebben dichtgeplakt. Better safe than sorry.

UPDATE: En jawel! Ondanks het spul-dat-er-voor-is lekt het toch. Niet heel hard, gewoon een beetje. Ben heel blij met mijn emmertje.

11 Comments

  1. Ik zag hem! Wat erg! Naast die pijp zit trouwens ook nog een verdeeldoos en er loopt een stroomdraad. Moet ik ook nog even infrezen. Zo’n gipsplaat kan toch ook wel rechtstreeks tegen de muur? Want ik heb daar geen ruimte om te rachelen!

  2. Goed om te weten!

    Trouwens, aan de andere kant – bij die lelijke plastic schrootjes – daar is al tegen de muur van de buren aan geracheld! Dus we halen dat weg, kunnen er meteen nieuwe platen tegenaan, scheelt heel veel boren. Goed nieuws toch?

  3. Het is aan te raden om tegen de muur van de buren, dus tussen de rachels, glaswol of steenwol te plaatsen. Dat scheelt geluid en warmte. Ik heb hier nog een rol steenwol liggen.

  4. Isoleren was ik zeker van plan. En misschien zijn vochtbestedige gipsplaten (voor badkamers e.d.) ook wel slim? Vanwege intrekkend vocht?

Comments are closed.