Valsspelen

De vorige keer dat ik een afspraak had in het ziekenhuis hadden ze bedacht dat ik maar weer eens 24 uur in een emmer moest zeiken. Maar ik weet hoe dat gaat, voor je het weet heb je weer wat en ga je weer de molen in en dus heb ik besloten om het maar even uit te stellen. Vorig jaar en het jaar ervoor kon ik door hun grapjes niet naar Reboot (conferentie in Kopenhagen) en dat gaat me dit jaar dus niet gebeuren. Dus toen ze begonnen over die emmer, had ik besloten dat dat in plaats van deze week ook best pas bij de volgende afspraak in juli kon. Ik voel me tenslotte prima en dan ben ik in ieder geval even op vakantie geweest!

6 Comments

  1. Vind ik nou ook. Gewoon pas ziek zijn als het jou uitkomt, gekkie! Pas NA de zomervakantie dus, wanneer het vreselijk koude, gure, winderige en regenachtige najaar eraankomt (zoals hier dus… ik vries mijn vingers eraf).
    Dikke kus, Mati

  2. We hebben net de kachels weer uit de schuur gehaald. Ik zit hier in mijn dikke trui met een dekentje om. Ik wou dat ik handschoenen had! Het is ’s avonds gewoon niet te harden!

  3. @Msti: Da’s een nadeel van die ingenieuze Ozzie-verdamper-airco. Die zijn niet reversibel. Ik denk dat in jullie klimaat met jullie gasprijzen een [extra] reversible airco verreweg de voorkeur verdient boven een kachel. Gat in de muur, airco plaatsen, blazen maar. Kan je later heel goed combineren met zonnepanelen. Ik zal eens voor je rekenen.

  4. Die airco’s zijn duur ($2500 per stuk denk ik) en dan nog installatie erbovenop. Ze verbruiken ook veel elektriciteit.
    Ik heb nu de mobiele gaskachel uit de schuur gehaald en in de grote speel/tv kamer gezet, die verbruikt wel wat aan gas, maar ik denk niet zoveel als een airco aan elektriciteit. We hebben 1 elektrische kachel in de studeerkamer, voor ’s avonds.

Comments are closed.