Update-je

Wat een nacht zeg! Keihard onweer, een kat die bang was en zielig zat te mauwen en die ik per ongeluk van het bed getrapt heb, zes keer naar de wc, porren en schoppen tegen vriendjelief omdat ik wilde dat hij iets zou doen aan het klapperen van de deur maar hij deed niks want hij lag in biercoma, dromen over seriemoordenaars door een overdosis Criminal Minds en wakker worden met een heel vreemd soort buikpijn die alleen weg ging wanneer ik rechtop ging zitten. En weer begon als ik probeerde te liggen.

Maar nu: op en wakker en ik voel me goed! En het idee dat ik nog echt maar een keer op chemo hoef en daarna met vakantie ga is zo onwijs lekker, ik zou bijna vast een ik-ga-op-reis-en-neem-mee lijstje gaan maken. Daar ben ik tenslotte van, van de lijstjes!

6 Comments

  1. Hier heeft het de afgelopen maand zeg maar gestormd. En we hebben nu eindelijk het lek in het dak gevonden. Dus nu kunnen we dat fixen en dan ben ik ook niet meer zo bang s’nachts dat het huis in gaat storten! Ik zal blij zijn als het weer september (=lente) is. Gaan we lekker naar het bloembollenfestival… haha! je kunt je lol niet op.

  2. o ja, ik maar emails sturen naar, maar ze komen net zo hard terug… Waarom doet je email het niet?

  3. Mijn e-mail doet het prima 🙂 Ik denk dat het aan je eigen uitgaande mail ligt qua instellingen, heb je het alleen bij mail aan mij?

Comments are closed.