Klussen met Nic deel XIV

Het resultaat van het verven van de keukenkastjes valt me helemaal niet tegen, sterker nog, het wordt hardstikke mooi! Alleen nou zat ik er van het weekend naar te kijken en ze zijn prima mooi wit, maar toch klopte er iets niet. Nog een keer kijken. Geen idee. Zat me niet lekker. Nog meer kijken. Nope. Niks.

Pas gisteravond realiseerde ik me ineens dat er onder de kastjes een dikke plint zit die nog steeds knettergeel is. Aha! De boosdoener! Ik haat geel. Geel is evil! Als ik iets geels aan doe verdwijnt mijn hoofd namelijk. Echt waar.

Anyway, die plint moet dus ook wit. En ik dacht dat ik bijna klaar was met schilderen. Zucht.

4 Comments

  1. Ja, en hier mag je het hele huis dus GEEL verven. Nou ja, wit dan met wat geel erdoor om het warmer te maken. Het huis is nu grijs, ook zo somber

Comments are closed.