Spaanse tomatentaart

Hebben jullie hem al? De nieuwe Allerhande? Die Spaanse tomatentaart, maak die! Oef wat was hij lekker! Wel de slagroom (gatver) vervangen door roomkaas, de chorizo (100 gram is zat) niet eerst bakken maar gewoon erdoorheen donderen en de laatste 5 minuutjes met wat extra gerapste kaas nog even in de oven laten staan en je hebt echt een superavondeten.

Hoe ze er echter bij komen dat dit een hoofdgerecht is voor 8 (!) personen is mij een raadsel. Met z’n tweetjes was hij ook schoon op!

4 Comments

  1. op ’t plaatje ziet het er net uit als bloedworst-taart. Bah vies zeg…
    haha

    ik heb net ouderwetse appeltaart gebakken. lekker hoor…

  2. Het plaatje maakt het niet heel smakelijk nee, mijn zag er wel beter uit, want ik had niet van die rare plakken bovenopgelegd 🙂

    Appeltaart! Jummie!

Comments are closed.