Een ode aan koriander en mango

Voordat ik afgelopen maart bij Grote Zus was geweest vond ik koriander echt heel erg smerig en mango moest je al helemaal niet mee aankomen. Maar Australie ligt nogal dichtbij Azie en daardoor worden Australische keuken en supermarkt overspoeld met Oosterse invloeden en producten. Ik ontkwam niet aan koriander, vreemd fruit en noedels. Grappig genoeg sloeg mijn smaak helemaal om en vandaag heb ik me nog even uitgeleefd – voordat vriendje terug is uit Kopenhagen en we weer aan de normale kost gaan.

Ziehier mijn ode aan koriander en mango: glasnoedelsalade en springrolls met mango, shii take en heel veel koriander!

6 Comments

  1. Zal Jurg leuk vinden.. op je log allemaal dit soort geweldige eten tegenkomen en dan vanavond aardappelen met een gehaktbal krijgen 😉

Comments are closed.