Raad eens wie er al weer thuis is?

Ik!

Ze blijven me verbazen in dat ziekenhuis. De prednison stootkuur ging zo goed dat ze besloten om vandaag meteen de eerste chemo erachteraan te knallen. Dat was even een lange lig, maar het is gelukt. Om 8 uur gestart met de eerste infusen: de laatste prednison, middeltje tegen kotsen, beschermend spulletje voor mijn blaas, de chemo zelf, vocht, vocht, vocht, nog meer spullen tegen misselijkheid, nog wat vocht en toen kon ik keurig om half zeven het ziekenhuis al verlaten!

Vooralsnog voel ik me prima, het is even wachten tot alle bescherming is uitgewerkt. Ik ga het even rustig aan doen, maar ben wel heel erg blij dat ik weer lekker op de bank zit!

Dank voor alle medeleven!

3 Comments

  1. Stuk efficienter geworden die gezondheidszorg in Nederland. Sterkte morgen.

  2. Zo dat is snel zeg! Terwijl ’t in ’t begin zo langzaam ging… Rustig aan en sterkte!

Comments are closed.