Oh-oh de apotheek

Heel even zag ik het weer niet goedkomen toen ik wederom in de apotheek stond en vroeg naar mijn medicijnen.

“Nou daar hebben wij niets van klaar liggen, wanneer heb je het aangevraagd?”

Argh! Ah! Nee! Ga maar zoeken!

Gelukkig was de mevrouw van gisteren er ook nog en samen hebben ze het opgelost. Poe. Mental note: volgende keer minstens twee weken voordat de voorraad op is nieuwe bestellen.

(Ik ben heel niet leuk zonder pillen. Van cold turkey – ook al is het maar een dag – krijg je namelijk enorme, verschrikkelijke, niets ontziende koppijn die pas weer over gaat wanneer je er pillen in stopt. Ik kan het weten, ik ben tot twee keer toe vergeten ’s ochtends mijn medicijnen in te nemen en dat net op van die dagen dat je het huis uit holt en ergens ver weg heen gaat en je geen noodvoorraad bij je hebt. De laatste keer weet ik niet meer hoe ik thuis gekomen ben, maar ik zag er serieus scheel ervan. Dat dus liever niet meer!)

One Comment

  1. Te lang je weblog niet gelezen, en nu aan het inhalen 🙂 Apotheek-problemen en cold-turkey komt bekend voor, maar met andere verschijnselen :). Kan gewoon niet normaal ademhalen zonder medica, optijd nieuwe troep halen dus belangrijk.

Comments are closed.