Niet mijn dag

Eerst stort ik vrijdagavond in elkaar omdat ik ’s ochtends mijn medicijnen vergeten was te slikken en nu ik een beetje bijgekomen ben, wilde ik mezelf opvrolijken door een beetje online te shoppen. Stort de ene na de andere webwinkel onder mijn vingers in elkaar. Elke keer gaat het bij de betaling mis. Sjonge. hoeven ze mijn geld niet? Beetje jammer.

(Ook zo’n mooie: bij de HEMA webshop kun je aanvinken dat je de bestelling komt ophalen en betalen in de winkel, anders betaal je verzendkosten. Waarom denken ze dat ik online shop? Zodat ik lekker thuis kan blijven, juist ja.)

8 Comments

 1. een spoor van vernietiging? en tja de HEMA, zij proberen nog altijd hun rookworsten te slijten, niet?
  Take care of yourself 😉

 2. de hema wil mijn geld wel heeeel graag hebben. Ik wil van die nieuwsbrief van hun af, maar mooi dat ik me niet kan afmelden! En hij staat *ALTIJD* bovenaan in de inbox (hoe doen ze dat?!)…
  Tot zover mijn frustraties met de hema (en dat vanuit Aaaargggentinie!)
  Al een busje op het oog?

 3. Bekend probleem, heb ik bij de Ticketservice. Wat ik ook doe, ik krijg mezelf maar niet afgemeld…in de spambox stoppen was de enige overgebleven optie!

  Had ik al gezegd dat je echt vreselijk mooie foto’s online zet? Ik wil ook naar Patagonie!

Comments are closed.