Druk, druk, druk

De doldwaze dagen voor de kerst zijn weer begonnen op kantoor, wat betekent dat het ene grote project na het andere van de band moet komen rollen. Het betekent ook dat ik nogal druk ben en daarom niet echt veel aan leuke tekstjes typen toekom. Dat is nu even het slechte nieuws. Het goede nieuws is echter dat ik per 1 januari minder ga werken, van 40 naar 36 uur, zodat ik weer wat tijd kan besteden aan Coolbook! Jeuj!

Oh ja, en in mijn vrije tijd knutsel ikaan de lopende band konijnen in elkaar en da’s dus ook niet goed voor Coolbook. Het is een soort verslaving, gaat wel weer over hoop ik, anders wordt de studeerkamer zo vol!

En we hebben sinds gisteren een Wii. Druk, druk, druk met golfen, bowlen en honkballen!

5 Comments

  1. Goed hoor! Ik ga woensdag weer! (Maar met de Wii sportspack verandert je eigenste huis ook bijna in een gym, best intensief hoor!)

Comments are closed.