Klussen met Nic deel XXVI

Het was koopzondag en dan kan je niet thuisblijven. Even naar de IKEA en de Praxis en ik had weer genoeg spulletjes in huis om een beetje te knutselen. Sinds ik gisteren broertje vol overtuiging een gat zag boren (die muur is van piepschuim), heb ik mijn eigen fobie overwonnen en ben ik los gegaan. Onder broertjes kastje hangen nu twee plankjes en een droogrekje (en ergens anders nog een antiviezebeestenrooster, maar dat kon niet op de foto).

Conclusie: boren is een eitje! Ik ben al op zoek naar andere plekjes om dingen op te hangen, want niet alleen het boren is easy, ik heb ook een nieuwe vriend! Hij kwam opgeladen en wel mee naar huis en we hebben nu al een band voor het leven. Hij is snel, sterk en weegt niks. Ik hou (van) hem!

8 Comments

  1. OMG, je bent AMAZING! Schrok er alleen een beetje van dat je niet durfde te boren… Had ik niet verwacht 🙂
    Maaruh, doe jij ook hekken, poorten of andere wildafrastering?

  2. Heeeee, die heb je van bij ons meegenomen…. kan de mijne niet meer vinden…. wil je die wel eens snel even komen terugbrengen…

  3. Maak me ernstig zorgen, want hoewel ik alles prachtig vind……weet vriendje van je vriendje??

  4. Heb je nog een Poolse loodgieter nodig? Ik zit op dit moment in Krakow, en de mensen hier zijn erg aardig, vakbekwaam en hebben er best zin in om naar Nederland te komen voor een leuke verdienste.

Comments are closed.