Klussen met Nic deel XXV

Net als je vriendje op vakantie is breekt de wc-bril natuurlijk af (en ik deed echt niets bijzonders hoor). Dus op naar de Praxis, nieuwe halen, oude losbreken (schroeven ging niet meer, beetje veel roest, beetje vies), nieuwe vastschroeven en weer klaar. Maar ja, toen verveelde ik me dus een beetje met mijn gereedschap en besloot ik dat ik ook maar eens dat nieuwe keukenkastje op ging hangen. En dat gaat dus niet in je eentje. Echt niet. Ik heb het geprobeerd.

Gelukkig is daar dan altijd nog broertje! Hij is best wel sterk en niet bang voor de boormachine, dus die gaten zaten zo in de muur. Alleen wat hangt dat kastje toch scheef? Waterpas erbij, kastje hangt recht. De muur is gewoon niet recht. En niet een heel klein beetje niet recht, nee echt vreselijk niet recht! Dus nu hangt het kastje een beetje scheef, zodat het er nog enigszins normaal uit ziet. Ik kan alleen geen ronde dingen in het kastje leggen, want die verdwijnen allemaal in de hoek!

Ik heb weer helemaal de smaak te pakken! En morgen is de Praxis ook nog eens open… Wat een goed weekend!

3 Comments

  1. Ha, ik heb het kleine halletje geverfd!!!! Nu moet ik Gabriel zover krijgen om onze hele slaapkamer te verhuizen naar een klein kamertje, zodat ik die kan gaan verven!!! Ik heb er zin in!

Comments are closed.