Klussen met Nic deel XX

Na een gezellige klusdag afgelopen weekend met vaders, was het nu tijd om even wat af te maken zodat ik eindelijk gipsplaten tegen de muur kan knallen. Er moesten nog wat latjes ter ondersteuning tussen de staanders gemaakt worden. Nou ik heb het geweten. Want het was natuurlijk niet een kwestie van op de juiste lengte afzagen, nee, ze pasten ook in de breedte niet. Daar moest ook nog wat af. Schuin natuurlijk. Anderhalf uur zagen, schuren, schaven, beitelen, boren en schroeven verder had ik er vijf gedaan. Het is wel goed zo.

17 Comments

 1. Ik ben trots. Ongelofelijk hoe je het allemaal voor elkaar krijgt. Ik heb ook iets gedaan deze week: een nieuwe douche geinstalleerd. Dat klinkt stoerder dan het is, het was gewoon een kwestie van oude douche eruit draaien, tape om het uiteinde en nieuwe douche erin draaien! Goed he!

  Ik zou er zeker iets achter stoppen. Een smiley op tekenen of een briefje achterlaten. Leuk!

 2. Het stelt weinig voor hoor, vijf plankjes zagen en schaven, komt neer op bezigheidstherapie 🙂 En zo’n douche vervangen lijkt niks, maar het is zo relaxt als het gedaan is! Klussen is klussen, hoe klein ook!

 3. Dingen die ik het liefst achter mijn muur had gevonden toen ik klein was:
  – een kistje met een Groot Slot!
  – met daarin een Schatkaart!
  – die verwijst naar een Punt 4 meter onder de grond in de tuin van de buren!

  (ietsje later in mijn ontwikkeling had ik wellicht de voorkeur gegeven aan iets met plaatjes van blote vrouwen, maar dat ter zijde)

 4. vertel wel even wat je erachter stopt!
  ik ga dit weekend de douche sealen. De tegels bespuiten met een goedje zodat er geen water door kan siepelen (het dichtkitten is al gebeurt).
  Het bouwkundig rapport vermeldde dat er water door de muur kwam en nu hebben we er alles aan gedaan om te zorgen dat het er niet meer doorheen kan. Tenzij er een lek in de pijp in de muur is. Dan zijn we goed zuur. Dat gaan we dus nu testen!

 5. Je kan straks in het horizontale gedeelte (balk) nog een paar spotjes kwijt, of een led-strip!

Comments are closed.