De brief is binnen

Normaal gesproken krijgen wij geen post op maandag, maar vandaag was er zowaar een brief. Dé brief! Van de Nederlandse Bank! De brief waarmee ik mijn centjes terug moet krijgen. En het is ook nog eens een hele lange brief, van wel 2 A4-tjes met heel erg veel letters en wat dreigende taal. Zo van “let op, na het invullen van je gegevens kun je ze niet meer wijzigen. Wel bekijken, maar niet meer aankomen.” Dat is overigens wel weer in overeenstemming met IceSave toestanden zelf, waar je immers wel naar je geld kunt kijken, maar er niet aan kan komen.

Hoe dan ook, ik was daarom erg blij met dit artikel op Contentgirls, waar het volledige online formulier besproken wordt zodat ik niet voor verrassingen kom te staan. Nou ja, geen verrassingen, je moet blijkbaar een screenshot maken van je IceSave account, die printen en meesturen met de rest van de formulieren. Een screenshot! Zal ik er wat nullen bij Photoshoppen?

Ik was ook blij met de excursie van Broertje, die het voor me opgenomen heeft tegen Max Pam. Zou ik hem dan echt overtuigd hebben?

One Comment

  1. Tuurlijk, broertje is de kwaadste niet.

    Ben trouwens wel net geraakt door mijn eigen Financiele Crisis… pinpas verloren (ik heb gelukkig al een “overbruggingskrediet” geregeld met een goeie vriend)

Comments are closed.