In de sportschool deel IV

Ben vandaag onder leiding van mijn Personal Trainer – aka Grote Zus – in de sportschool bezig geweest. Dat is wel even andere koek dan huisvrouwen-cardio! Grote Zus is streng! Smokkelen met een kilootje hier en een kilootje daar was er niet bij, dan werd ik uitgelachen. Dat werd ik trouwens sowieso, aangezien ik de spierkracht heb van een kleuter. En toen kwam de (knappe) fitnessinstructeur zich er ook nog mee bemoeien, want hij had verder toch geen ruk te doen. Voor je het weet lig je te crunchen op de Powerplate.

Morgen heb ik overal pijn, dat kan net anders (maar het was wel leuk!).

3 Comments

  1. Uitlachen neverstenooitniet. Ik ben heel trots dat je hard aan je gezondheid werkt. Bovendien weet je hartstikke goed hoe alles werkt (dus goed geluisterd naar de (knappe) fitnessinstructeur).

    Het enige dat jij nodig hebt is iemand om samen mee te crunchen! Anyone, anyone…

Comments are closed.