Een beetje nieuwe website

Het begint met dat je de plaatjes een beetje zat bent. En dan vind je de kopjes stom, moet de tekst anders en beginnen de kleuren je enorm tegen te staan. Dus – hoewel het in het tijdperk van rss en feedreaders bijna niet meer nodig lijkt – heb ik een update gedaan van de lay-out. Ik was aan de achterkant al over naar het kersverse WordPress 2.zoveel, en nu heeft ook de voorkant een kloddertje verf gekregen. Da’s pas je werk mee naar huis nemen!

PS Mocht het er nou foeilelijk uitzien in Internet Explorer, dan komt dat nog wel goed. Ik kan het thuis niet goed controlen, want ik heb geen IE (op de Mac).

8 Comments

  1. Interessant nerfje, komt om de vijf plankjes identiek weer terug. Als ik op m’n windows-pc scroll komen de planken uit de grond omhoog. Kan je die muur niet vasttimmeren zodat alleen de tekst beweegt?

  2. Verse munt thee, superlekker! Ben hele oerwouden aan het kweken op de postzegel (=tuin)!

    Ennuh vaders, da’s gewoon de bedoeling hoor, van die planken. Alleen de tekst laten bewegen ziet er nog gekker uit! Ik heb trouwens ook een grasmat in de aanbieding, en IE6 gebruikers zien helemaal geen planken of gras, dus als je een persoonlijke voorkeur hebt, roept u maar!

  3. Ziet er prima uit op mijn mobiel. Je weet wel, dat geinige dingetje dat ik bij me had in het ziekenhuis. Die laat alleen weinig van de layout zien… maar toch leuk he!

  4. Jep, IE 6.0 is een beetje kaal en een beetje verschoven… Zolang we de posts maar kunnen lezen toch? 🙂

Comments are closed.