Duizend-en-een dingen

Sorry, ik post echt veel te weinig. Maar goed, het leven gaat zo zijn gangetje en bloggen staat op een laag pitje, vandaar. Wat ik zoal uitspook de laatste tijd? We hebben een dikke claim bij de verzekering neergelegd en toen ik dacht dat ik een brief kreeg met van “hier is je geld” was het alleen maar een “we hebben je aanvraag in behandeling genomen”. Wordt vervolgd. Verder was er een vrijgezellenfeestje en is deze week de bruiloft zelf. Ik heb geen strippenkaarten meer nodig, want ik OV-chip. Ik ben wel de enige in heel Utrecht geloof ik, want de buschauffeurs kijken me aan van “wat doet die nou?”. Laat ze maar kijken. Gisteren ging ik naar een strandfeestje, gewoon in Utrecht zelf, lekker even dansjes doen. Vandaag hebben we het dak van de aanbouw schoongemaakt en ook het espressoapparaat moest eraan geloven. Tot mijn ellebogen in de koffiedrek. En ondertussen werk ik weer een beetje (deze week 5 uur per dag) en speel ik FarmVille. En ik mag me weer melden in het ziekenhuis. Uiteraard.

Zo. Iedereen weer op de hoogte!

5 Comments

  1. Nou die bakkies zijn even on-hold. Ik kreeg last van m’n rug zodat ik even niet kon autorijden. Misschien kan ik ze zaterdag a.s. ophalen en in Utrecht droppen. Ideetjes?

  2. Gisteren (zaterdag) die bakkies opgehaald, staan nu tip-top in de schuur te wachten op wat komen gaat.

Comments are closed.