Niet goed? Misschien geld terug. Misschien ook niet.

Omdat ik niet goed ben, krijg ik dit jaar zowaar de compensatie eigen risico vergoeding van het CAK. Vijftig hele euro’s die ik natuurlijk niet aan medicatie ga besteden maar aan een avond met bier. Zo. Dat zal ze leren. Ik slik immers precies dezelfde medicatie als vorig jaar en het jaar ervoor, maar toen kreeg ik niets vergoed. Omdat de vergoeding met ontzettende terugwerkende kracht werkt. In 2009 krijg je toeslag als je je suf slikte in 2008 en 2007. En in 2008 kreeg je hem dus wanneer je dat deed in 2007 en 2006. In 2006 redde ik het slikquotum op een pil of tien na niet. Raar.

Wie ook best over de brug mag komen is Unive. Ik heb een fijne claim ingediend via mijn reisverzekering voor de toestanden op Gozo. Ondanks dat ze ons wel geloven (vriendje is immers allang uitbetaald), blijven ze bij mij zeuren over een politierapport. Eerst zouden zij het zelf regelen, hadden we afgesproken op het regiokantoor. Toen kreeg ik echter een brief dat ik het zelf moest doen. Op mijn e-mail werd drie dagen niet geantwoord. Dan maar weer bellen. “Sorry, sorry mevrouw, u hoeft niets te doen, dat doen wij” zei het meneertje aan de telefoon. Prima. Tot ik een dag later alsnog een antwoord op mijn e-mail kreeg. Nee, toch zelf doen. Afgelopen vrijdag weer gemaild. Nog steeds geen antwoord. Duurt lang.

(Ondertussen heb ik dan toch maar contact gezocht met de Police Force Malta. Maar die hebben maar 1 computer denk ik, dus dat is inmiddels ook al een lang slepend drama aan het worden. Waarom nou toch?)

(Trouwens, als Unive ooit uitbetaald, ga ik meteen bij ze weg. Wat zijn dit voor praktijken?)

2 Comments

Comments are closed.