Bevrijdingsfestival Utrecht 2007

Net als op koninginnedag was het tijdens het bevrijdingsfestival superlekker weer! En dat betekende de hele dag een beetje hangen in het park. Vorig jaar hadden ze het festival verhuisd van het Griftpark naar park Transwijk en dat leek ons niks, dus zijn we toen niet geweest. Dit jaar hebben we het toch maar geprobeerd en dat viel niet tegen. Wat is dat park groot! Het zit echt vlakbij en ik had er geen idee van…ik denk dat ik daar nog wel vaker te vinden ga zijn met een boekje in het zonnetje.

Het festival zelf was erg gezellig. Niet alle muziek was helemaal mijn smaak – zo had de Balkan-jengel-band niet gehoeven en de polderrock en het Marokkaansgezang waren ook niet helemaal mijn stijl – maar op het eind van de avond werd het gelukkig dikke fiësta met de Spaanstalige feestbands Zulu 9:30 en Zuco 103. Ik denk dat ik naar Brazilië op vakantie moet!

2 Comments

Comments are closed.