En daarom kijk ik Oprah

Dikke noedel Kirsty Alley zit bij Oprah op de bank te klagen over haar Personal Trainer.

Huilie Kirsty Alley: “I don’t wanna do push-ups.”

Personal Trainer: “I don’t care. Climb that mountain.”

Inmiddels heb ik al 20 keer “Climb that mountain” gezegd. Onder andere tegen broertje dat op bezoek is, moeder die ik aan de telefoon had en bijna tegen de assistente van de Arboarts die mijn afspraak niet wilde verzetten zonder akkoord van de werkgever. Climb that mountain!

5 Comments

  1. owww, ja da’s een fijne! Je weet dat ik 1 grote mesh up ben van grappige zinnen en stopwoorden van anderen, onder het motto: beter goed gejat dan slecht verzonnen, zeg maar! Deze wordt zeker wel toegevoegd aan mijn vernacular, dat snap je zelf ook wel! 🙂 (Deze reactie zit overigens vol gejatte dingen, haha 🙂 )

  2. waar zouden we zijn zonder internet?! 😉
    enneh… je snapt natuurlijk ook dat ik de spelfout in mijn reactie ook gejat heb. Ik bedoel, dat zou ik zelf NOOIT doen natuurlijk. Spelfouten. Tssss.

Comments are closed.