10 Comments

 1. Hey Nicoline, tnx voor je reactie op mijn weblog. Ik heb hier zeker wat aan. Je bevestigd mijn eigen ideeën over het wel of niet inschakelen van een makelaar. Heb even op de site gekeken van die makelaar die je tipte en dat ziet er wel goed uit.

 2. Ja Nicje, je mag ons ook komen helpen! Leuk, huisjes kijken in Innaloo (met F&C erbij). Jij kunt ons vast helpen met waar we allemaal op moeten letten ofdat het een goed huis is.

 3. Ga ik me starks maar eens verdiepen in de Australische huizenmakrt 🙂 Hele ander eisen..niks dubbel gals enzo haha!

  @Peet, mocht je meer willen weten, mail me gerust op nicoline [at] coolbook.nl!

 4. Nee, meer ‘1 of 2 badkamers’, ‘een enkele of dubbele garage’ en ‘ducted of reverse cycle airconditioning’. Oude huizen zijn vaak niet zo goed – slecht gebouwd, maar je hebt wel een flinke tuin; Moderne huizen zijn ook niet bijster goed gebouwd, maar kunnen wel wat langer mee en hebben vaak een beter vloerplan…
  anyway…we zien wel!

 5. Heej Nicoline!
  Eindelijk heb dan je kernijne eens kunnen bekijken! Ze zijn echt suuuuuperleuk!!! En die omslag…ook heul vet! Naaien is da bomb! En wij zijn cool.

Comments are closed.