Zwelgen in zelfmedelijden

Ik kan wel tienduizend handen grapjes maken. On-hand-ig, ont-hand, bij-de-hand, maar echt leuk is het niet. Ik zit hier met 8 dikke vingertjes een beetje langzaam te typen, alleen mijn twee duimen doen het nog. En dat al twee dagen! Sapperdeflap! Ik vrees dat ik zolang het niet wat warmer wordt met ontstoken pootjes blijf zitten.

Gelukkig kan ik wel een beetje muizen en tikken, maar potjes openmaken, kopjes pakken, mezelf afdrogen of mijn gordel losmaken zijn even niet te doen. En dus vind ik mezelf zielig! Iemand nog tips om zwellingen af te laten nemen? Stomweg wachten, toch erdoorheen proberen te buigen, wisselbaden, handschoenen, alles heb ik al geprobeerd…ik wacht met smart op de gouden tip! Helpie!

PS: de oplossing die net door mijn hoofd schiet, wordt het trouwens niet. Weer lekker bij je moeder gaan wonen geeft – hoewel reuze gezellig – geen verlichting natuurlijk 🙂

5 Comments

Comments are closed.