Nog meer rijles

Vandaag weer vier uur achter elkaar in die auto gezeten – vriendinnetje aan de telefoon: “In wat voor auto rij je eigenlijk?”, ik: “Euh…een witte?” – en het ging allemaal wel iets beter dan de vorige keer! Ik heb inmiddels ook tijd om ook een beetje om me heen te kijken en wat me daarbij opviel is dat je eigenlijk vreselijk laag zit in een auto. Op de fiets heb ik veel meer overzicht! Of is dat puur vanwege het snelheidsverschil? Wat trouwens ook irritant is, is rij-instructeur taal…de zinnen “vlot door naar z’n drie” en “lekker aansluiten bij de rest” kan ik echt niet meer horen :-).

Trouwens, ik heb vandaag even gekeken, het is een Opel Astra, een witte :-).

4 Comments

  1. Zolang ie maar niet met het schuim rond z\’n mond roept REMMEN REMMEN VERDOMME!!

    O wacht dat kan niet natuurlijk, hij heeft zijn eigen pedaaltjes ..stom 😉

  2. Nou die pedaaltjes weet ie wel te vinden hoor…dan zie je een stopbord of eenrichtingsverkeer bord niet, gaat ie keihard op de rem staan….\”Wat betekent dat bord?\”…doe mij maar de simulator 🙂

  3. Lekker autootje hoor, lijkt me ideaal om in te lessen. Ben je het nog niet beu? Het is hier wel stil hoor op Rhinofly naast me….Trouwens ik heb een stuk van jou hier ter hand waar ik weer aan verder moet en ik wilde even zeggen: veer in je reet: echt een heel goed stuk! (Het gaat over integratie enzo…..dan weet je wel wat ik bedoel denk ik…)

  4. Super om te horen dat \’t al goed gaat!

    Ennuh… wanneer is de grote dag om dat papiertje te gaan halen ????

Comments are closed.