Is er maar druk mee

Nou was ik nooit zo van het gamen, maar sinds die iPhone is dat wel anders! Word Warp, Farm Frenzy en Blocked zijn mijn favorieten van dit moment. En ik neus allemaal sites af om meer leuks te vinden voor in het vliegtuig straks als we met vakantie gaan! Ondetussen heb ik ook FarmVille op Facebook helemaal ontdekt. Mijn plantjes moeten nog een paar dagen groeien en dan ga ik binnenlopen. Nu is het helaas nog wat karig en mijn poen is op en ik heb de batterij van mijn iPhone leeggespeeld, dus kan ik mooi een postje typen in de tussentijd.

Verder gaat het lichamelijk maar matig. Ik heb echt ernstige uitslag die zich langzaam maar zeker over hele lichaam verspreidt. Rottig. Morgen ga ik weer bellen met de dermatoloog, want het zalfje dat ik van hem kreeg lijkt het alleen maar erger te maken. En dat hoort niet! Het is al zo smerig spul, dus het zou wel iets moeten doen, toch? En het stelt me weer voor dat eindeloze dillema: liever jeuk of liever brandende pijn? Als het jeukt wilde je dat het pijn deed, doet het pijn dan heb je liever dat het jeukt. Zo oneerlijk.

3 Comments

  1. Niet goed zeg. Ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat.

    Ik heb ook uitslag…mmm Grote Witte plekken…. (ja, we zijn het halletje aan het verven). Ik mis je hulp wel hoor, alleen is het erg zwaar werk!

    Groetjes van Mati

  2. Het gaat vooralsnog alleen maar slechter :-/ Vanmorgen al het ziekenhuis gebeld, morgen belt de dermatoloog me terug. Maar als ie niets zinnigs heeft te zeggen ga ik alsnog naar de huisarts. Ik word er gek van namelijk!

Comments are closed.