In de sportschool

Na een suffe introductieles vorige week ben ik vandaag voor het eerst echt naar de sportschool gegaan. Omdat ik niet als een dolle van stapel wil lopen, heb ik het keurig bij een half uurtje loopband gehouden. En ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vond het zowaar stiekem best wel leuk! Misschien ook wel omdat ik er gewoon Dr. Phil bij kon kijken en een stukje van As The World Turns. Cardio-theater, wat een uitvinding!

6 Comments

  1. Heeee! Ik ben (op het laatste tentamen na) een gekwalificeerd ‘personal trainer’. Kan ik je helpen met je workouts…

    In plaats van buiten hardlopen ga ik nu ook op de loopband… want dan kan Laura in de creche daar. Niet hetzelfde, maar je moet toch wat!

  2. Wij hebben geen tv schermen (kleine sportschool), maar je kijkt uit op de mannen die zware gewichten doen…. veel beter dan Dr.Phil kan ik je vertellen!!

  3. Getver.. van die te gespierde kerels die af en toe een knipoog naar je geven (als vrouw zijnde dan he) Nou Madeleine.. nu weten we waarom je personal trainer wilt zijn 😉 hahaha

  4. Rond het Dr. Phil tijdstip zijn er alleen maar huisvrouwen en oude, onstrakke mannen in de sportschool, qua uitzicht niet heel bijzonder dus!

Comments are closed.