In de keuken met Nic (6): Zalmtaart

Aangezien ik door de Prednison alleen nog maar aan eten denk, heb ik van het weekend met mijn neus in de kookboeken gezeten om wat lekkere recepten uit te zoeken om deze week te proberen. Maar eerst stond er zalmtaart op het programma, van een receptkaartje van de Albert Heijn. Uiteindelijk heb ik van alle ingrediƫnten alleen de zalm serieus genomen, voor de rest maak ik quiche toch het liefste op mijn eigen manier. Niks geen slagroom of melk en bladerdeeg, nee, hartigetaartdeeg moet je hebben en een mengsel van drie eieren en roomkaas. En ook het groentenpakket dat erin moest vond ik een beetje jammer, dus werd het een eigen mix van rode paprika en bosui. Heerlijk!

PS Omdat het toch zo lekker ging, dat gekook, vond ik dat ik ook best koekjes kon bakken gisteren. Eierkoeken, volgens het recept van de moeder van. Snel en makkelijk en mislukken kon niet. Op het oog leek het ook heel wat. Helaas waren ze verder niet te eten haha! Morgen een nieuwe poging. Ik kan toch verdorie wel koekjes bakken?