Ik ga met op vakantie en neem mee…

Boeken! Binnenkort zitten we 8 dagen te puffen op Karphatos en dat is een mooie gelegenheid om flink wat bij te lezen. Ik heb wel het een en ander op stapel liggen, maar als er nog suggesties zijn voor de Grote Vakantie Leeslijst, dan hoor ik dat graag. In de koffer gaan sowieso:

Fantastica van Merel Roze (ben al aan het peinzen over hoe de wedstrijd te winnen);

A Spot of Brother van Mark Haddon (nog bedankt);

Harry Potter van J.K Rowling (en ik wil er dus nog niks over horen; zelfs niet of Harry doodgaat, hoewel dat best een feestje waard zou zijn, sorry Potterfans, maar ik vind alles aan Harry Potter leuk, behalve Harry zelf).

Ziehier mijn probleem: 3 boeken, 8 dagen, 1 vriendje. Er moeten dus nog minimaal 2 boeken bij ervanuitgaande dat vriendje sowieso het boek pikt dat ik als eerste wil lezen. Waarschijnlijk gebeurt dit al in het vliegtuig op de heenweg wanneer ik geen ander boek heb, maar ik het boek toch afsta omdat ik anders gek word van zijn geklier (been there, done that). En daarna gaat het hopeloos mis wanneer we allebei aan boek 2 of 3 toe zijn dat toevallig door overlap het enige nog niet gelezen boek is. Zeg niet dat dat niet kan, geloof me, het gaat gebeuren.

Oh en Happy Face, voordat je begint te roepen, morgen koop ik daarnet kocht ik bij Bol.com The Time Traveler’s Wife. Beloofd! Is het een beetje strandwaardig?

7 Comments

  1. Vriendje heeft voor zijn verjaardag nog een boek cadeau gekregen… volgens mij staat die ook nog ongelezen in de kast 😉

  2. ola ola 🙂
    ik ben nu bezig in “het laatste offer” van Simone van der Vlugt …erg goed boek vind ik!
    het roept continue vraagtekens bij me op en blijft spannend! ik ben dyslectisch en hou echt niet van lezen, maar deze gaat erin als koek 🙂 heeeeeeeeeele fijne vakantie!

Comments are closed.