10 Comments

 1. Heb verbinding via de telefoon ? Gewoon je vaste lijn opzeggen. Dan kunnen ze ook geen adsl meer leveren op je adres.

 2. Helaas is het niet zo dat zij in die situatie in gebreke blijven. Dus het contract blijft mooi staan.

  Vergelijk het maar met het huren van een film. Als je dvd-speler stuk is, of niet in staat om de film af te spelen, dan krijg je ook niet je geld terug.

 3. Nee maar je bent niet verplicht iedere week een film te komen huren die je niet kunt afspelen toch?

  En ik wil mijn telefoonlijn wel graag houden…ik wil gewoon een andere provider!

  Ik vind het absurd dat je niet gewoon kunt zeggen, goh, ik hoef het niet meer, en dat er dan twee a drie maanden overheen gaan, maar dat je dan ook klaar bent.

 4. Ben het heel erg eens met het wetsvoorstel, maar moet toch ook wel lachen om de reacties…deze bijvoorbeeld:

  \”De reclame en de onleesbare contractjes maken het de meeste mensen moeilijk. Vooral eenzame-, oudere mensen en jonge stelletjes.\”

  Jaja, ik heb het moeilijk als deel van een jong stelletje 🙂

 5. Hmm, ik dacht altijd dat je een abonnement kon opzeggen nadat je contractsduur verlopen is, net zoals bij een mobielabonnement. Dat wordt niet meteen weer voor een jaar verlengd maar voor onbepaalde tijd… nou ja, ik zal het wel mis hebben.

  Ik had \’t mis : \”Iedere gekozen abonnementsvorm wordt, tot wederopzegging of wijziging, telkens automatisch verlengd met een zelfde periode.\”

  Gelukkig ben ik nog op tijd 🙂

 6. Dat zinnetje is de killer voor mij inderdaad. Ik wist niet precies wanneer mijn contract was ingegaan, dus ik heb ze even gebeld. Bleek dat ik net te laat was, dus ik zeg tegen het mannetje \”Is daar niet een manier voor om toch op te kunnen zeggen?\”, mannetje \”Nee\”, ik \”Dus ik zit er voor een jaar aan vast, mannetje \”Ja\”, ik \”Da\’s lekker dan!\”, mannetje \”Doei!\”…hij klonkt ook echt heel geirriteerd…ik zal vast niet de eerste zijn die daarvoor belt hahaha!

 7. Merkte hetzelfde toen ik m\’n adsl op wou zeggen bij versatel, had alleen mazzel dat ik toevallig op tijd was. Bij casema zijn er dezelfde voorwaarden, dus ook daar oppassen.

  Maybe kun je je verbinding doorgeven aan een vriend of ouders ofzo? Wordt het iig nog nuttig gebruikt.

 8. Ik wilde eigenlijk van mijn provider (Planet) af zodat ik gewoon ADSL zonder provider kon nemen via de KPN…maar dat feest gaat nou gewoon niet door, soit! Dan maar nog een jaartje blijven hangen…

Comments are closed.