Firefly

In het ziekenhuis had ik nogal wat tijd om handen. Je zit / ligt er immers zo’n beetje de hele dag niks te doen. ’s Ochtends kreeg je ontbijt en daarna gingen ze alle oude mensjes oppoetsen, zodat er tot de lunch niets gebeurde. ’s Middags had je eventueel een onderzoekje of kwam er heel misschien een dokter met je kletsen, maar verder gebeurde er niet veel behalve bloeddruk meten en temperaturen (in je oor, niet in je reet). In het patienteninternet- cafe bleken al mijn lievelingssites dichtgetimmerd dus ook daar weinig vertier.

Dat ik het niet afgelegd heb van verveling dank ik aan mijn laptop. Om televisie te kunnen kijken was je namelijk verplicht om in je bed te liggen (hij zat aan het plafond) en dat wilde ik niet. De oplossing: series kijken op je laptop! Ik heb inmiddels een heel scala aan televisieseries op mijn laptop staan, maar eentje springt er helemaal bovenuit: Firefly!

Wat een topserie! Het is een soort van Wild West in de ruimte, een combinatie van schieten met pistolen in Wild-West-style stadjes met cowboys en paarden enzo en dan snel wegwezen in het ruimteschip hahaha! Fantastisch! Helaas is er maar een seizoen van en komt er niet meer, maar het is desondanks een echte aanrader voor iedereen met teveel tijd en een voorliefde voor SciFi. Je lacht je wild…serieus…hardop!

Op aanvraag verkrijgbaar bij mij!

5 Comments

  1. Andere series om aan te raden: ‘Prisonbreak’. Gabriel kijkt het en moet af en toe even stopzetten om bij te komen, zo spannend.
    Ik houd het bij ‘Lost’. Maar dan wel alle afleveringen achter elkaar, want soms gaat het een beetje langzaam. En over ziekenhuizen gesproken en rare ziektes: ‘House’ is fantastisch met een maffe anti-sociale dokter en zijn team. Iets anders dan anders.

  2. Prisonbreak mag ik nog aan beginnen 🙂 Op maandag heb ik in het ziekenhuis seizoen 1 van Bones gekeken. Misschien niet helemaal op zijn plek daar, maar wel erg goed! Ook erg leuk: The 4400, beetje vreemd is het wel, maar ach, dat is Lost ook!

  3. Wat bizar dat in het patienteninternetcafe sites zijn dichtgespijkerd. Mag je alleen naar blije sites kijken (clownbassie.nl ??)

Comments are closed.