Een teken van leven

Poe. Ik dacht ik dat ik dinsdag al aan de beterende hand was, moest het ergste nog komen. Woensdag en donderdag was ik een compleet van de wereld. 39 graden koorts is echt niet grappig. Vandaag ben ik gelukkig weer koortsvrij en ook weer in staat om een beetje dingen te doen. Een beetje, want ik ben me een partij moe van het ziek zijn, ik denk dat ik straks een maand niet meer hoef te slapen!

3 Comments

  1. Nou, Nicje, in ieder geval was je niet meer zo\’n slappe vaatdoek dat je niet uit je bed kon komen om je pc-tje aan te zetten.

    Sterkte en knap snel op.

  2. Lekker rustig aan doen! Zelf zit ik aan de antibiotica, ook wel eens lekker, voel me er lekker bij, moet ik vaker nemen! 🙂 (laatste keer was 10 jaar geleden).

  3. Humpf! Moet wel rsutig aan doen. Loop een trap op, even zitten, loop een trap af, even zitten, kleine stukje fietsen, uurtje liggen…sjonge! Ik mis mezelf 🙂

Comments are closed.