Drie van de zes

Vind je het gek dat ik om het half uur naar de wc moet? Dit is wat er op zo’n dagje chemokuur in mijn lijfje gepompt wordt. Verpleegster Ieke en ik hebben even zitten rekenen en het is meer dan twee liter. Daarbij moet je ook nog minimaal anderhalve liter drinken, dus tel uit je winst!

Gelukkig ben ik inmiddels weer thuis en alhoewel ik me niet zo heel lekker voel omdat alles vol met vocht zit (knieen, vingers, hamsterhoofd), ben ik toch wel blij omdat ik deze ook weer gehad heb. Ik ben op de helft! Nog maar drie te gaan!

7 Comments

  1. 2 liter? En hoeveel uur doe je daar over?

    Met het weer van gisteren kon ik namelijk blijven drinken, zweette ik toch wel weer weg.

  2. Twee liter via infuus, anderhalf minimaal zelf erbij drinken (vergis je niet, dat is veel, ga maar eens een fles Spa wegtanken). Alle infuuszakjes opmaken duurt ongeveer 6 uur, het erbij drinken doe je de hele dag door. In die tijd ga je duizend keer plassen en je mag niet meer dan twee kilo aankomen (’s ochtend wegen, ’s middags wegen). Om 8:30 woog ik 65.6 kilo, om 15:15 66.8. Dat moet er allemaal nog uit, het liefst zo snel mogeljk, en zweten is er met die airco daar niet bij, bibberen eerder…:-)

    Maar ik ben weer even plassen, doei!

  3. Allemachtig zeg! Ik ben blijf voor je dat je al op de helft bent en het einde nu een beetje in zicht komt. Veel succes met bijkomen van deze ‘shot’, rust ff lekker uit! 😉

  4. ja, wat wil je als je van die ongelofelijke eetcreaties maakt, daar zou ik ook spontaan honger van krijgen!

Comments are closed.