Discoshow

Jippie, mijn PC-tje doet het weer! Aan de hand van het geluid dat uit mijn computer kwam suggureerden een tweetal techneuten dat het waarschijnlijk aan de voeding lag. Dus liet ik broertje-lief een nieuwe voeding kopen, want ik zet zelf geen stap meer in een computer winkel. Als vrouw wordt ik daar namelijk steevast genegeerd of anders bestookt met vragen waar ik echt geen antwoord op weet.

Samen schroefden we daarna mijn bak open om te kunnen concluderen dat de voeding inderdaad helemaal niks meer deed. Nou ja, helemaal niks, de ventilator zoefde nog wel een beetje, maar dat was niet voldoende om computer langer dan een kwartier aan de praat te houden.

Zo’n nieuwe voeding er dan zelf in hangen is echt een fluitje van een cent. Je volgt gewoon de kabeltjes en trekt de oude eruit, nieuwe erin, alles een beetje wegfrommelen, schroef-schroef en klaar! De achterkant van mijn bak lijkt nu helaas wel een soort discoshow, want ze schijnen die dingen niet meer te verkopen zonder absurde blauw, roze en groene lichtjes. Nou ja, hij draait in ieder geval weer als een zonnetje en ik kan weer stukjes typen!

Ergens vind ik het ook wel weer jammer dat ie het weer doet, want ik heb me het hele weekend zitten verlekkeren aan allerlei notebooks die ik van mezelf mocht gaan kopen als bak er definitief mee zou kappen…

3 Comments

  1. ik zeg: joe rule! meisjes kunnen heus wel wat .. ik ga mn motor doen dit weekend..

  2. Laten maken? Heb het meeste zelf gedaan 🙂 Maar wel een beetje jammer dus…misschien koop ik alsnog gewoon een notebook, voor de leuk en van de winstuitkering!

Comments are closed.