Check-up van de check-up

De uitslag van de thoraxfoto was prima, geen vocht of ontsteking te zien. Alleen wat het dan wel is, weten ze niet en dat betekent Meer Onderzoek! Dit keer wordt het of een botscan of een nieuwe CT scan, welke is nog niet duidelijk, daar moeten ze eerst over overleggen. Volgende week vrijdag weet ik meer. Aan de ene kant superirritant, een hele week wachten, aan de andere kant is het dus niet levensbedreigend, anders lieten ze me niet een weekje modderen, toch?

Anyway, ik ben nog niet dood, maar wel heel zielig. Kom maar op met al dat medelijden!

8 Comments

 1. Ja, hier ben ik!! Ik heb het laten inpakken, met een strik erom. Want het is een kadootje per slot! Van mij voor jou: 1000 medelijden! Zo klaar.
  kussen

 2. Hee, spannen jij en Grote Zus samen tegen mij en mijn deurmat? Grote Zus is pas burgerlijk, die heeft een baby namelijk!

 3. Ik heb medelijden!
  Ik heb veel medelijden!!
  Ik heb heel veel medelijden!!!
  Ik vind je het medelijdenst van allemaal!!!!

  (gek woord eigenlijk .. ik lijd mede.. ik medelijd.. kan dan weer niet. Hmm…laat mij moar… heb een taaltikje meekregen van een zeker iemand)

 4. Lieve Nicoline,

  Ruilen? Stuur jij een bult sneeuw naar oostenrijk, dan zullen wij de komende week, 100% zeker, regelmatig aan je denken… en dat alles terwijl we van de berg af suizen. Wat wil je nog meer?
  (En nu maar hopen dat jij over een week geen medelijden met ons hoeft te hebben!)
  Tot snel!

 5. Medelijden… jij zit vast de hele dag gezellig met Jopie te spelen (of hij met jou?)…
  (Toch ben je wel een beetje zielig hoor!)

Comments are closed.