AirPort Extreme Base Station

Volgens mij begint er iets op te vallen.

Dit is een officiele aanmerking: Je bent wel een beetje nerderig aan het worden met dat weblog van je. Ik mis de verhalen over leuke dingen of interessante gedachten. Teveel computergedoe.

Verontrustend. Ondanks die terechte opmerking in een e-mail van grote zus, was ik vandaag toch weer in de Apple Store om een AirPort Extreme Base Station te kopen. Kan ik straks in mijn nieuwe huis ook in de tuin internetten! Sorry Mati!

4 Comments

  1. he lief nerdje van me, weet je toevallig ook iets af van videocamera\’s. ik wil er eentje kopen, maar weet niet zo goed welke…. er zijn er zoveel.

    welk merk? welk model? en waarom…..

    kusje, mati

  2. Nieuwe huis tuin oooooit (dus niet morgen, ja graag wel, maar dus niet)…videocamera\’s weet ik bijna niks van, maar dat weerhoudt me uiteraard niet om je er eentje aan te smeren 😉 Ik ga voor je kijken!

Comments are closed.