Mijn nieuwe werkplek

Zo, dat was me het weekje wel. Natuurlijk wisten we al heel lang dat we gingen verhuizen met kantoor, maar als het dan eenmaal zo ver is, dan gaat het hard! In anderhalve dag hebben we ingepakt, schoongemaakt, verhuisd, uitgepakt, ingeruimd, opgeruimd, meer schoongemaakt en nu kan het settelen beginnen. Ik ben in ieder geval nu al heel erg blij met mijn nieuwe plekje!

Zo was mijn oude plekje namelijk, knus en gezellig, maar wel een beetje donker…

…en dit is mijn nieuwe plekje! Wat een licht!

En omdat we iets hoger zitten en ook (nog) niet recht naast een ander gebouw (op 10 meter), heb ik zo waar een echt uitzicht. Kijk nou! Ik kan de Dom zien!

Ik heb nu al zin in maandag!

6 Comments

  1. Nice setup!

    Maar je hebt wel obsessief/compulsief al je speeltjes op *precies* dezefde plaats gezet, zeg! Zelfs het snoeptrommeltje (?) staat op dezelfde plek!

  2. Ik ben gewoon conservatief 🙂 (en dat zijn mijn drugs, ook voor om te snoepen…) En in de oude setup staat 2 (dezelfde) dingetjes meer, rara welke zijn het?

  3. Er liggen ook wat minder stapels werk op de tafel….. iets verloren onderweg?

Comments are closed.