BBQ

Hierbij verklaar ik het seizoen voor geopend!

Hierbij verklaar ik het seizoen voor geopend!
Mijn 8-delige barset is binnen! Joehoe! Twee dingen: 8 delen betekent in mijn boekje niet dat je de houder en het deksel meetelt (dat noem ik gewoon 6-delig) en er zit geen handleiding bij. Op zich geen ramp (want ik ben o-zo handig) maar waar is het ding rechts op de foto in godsnaam voor?…
Taart is zo 2006, cakejes versieren wordt het helemaal!
Gisteren was ik jarig en om dat te vieren gingen we uit eten in Opoe’s Eethuijs. Opoe’s is een minuscuul restaurantje op het Wed waar het, ondanks dat het hele Wed uit eetcafe’s bestaat en deze zeker niet de goedkoopste is, altijd druk is. Het is er gewoon heel erg gezellig en sfeervol en wat…
Rauwe vis (geen zorgen, de zalm is gerookt) is misschien niet zo’n goed idee in mijn toestand, maar zolang ik me goed voel, vind ik het best kunnen. Ik heb net zelf sushi gemaakt! Supersimpel eigenlijk, het komt neer op een half uurtje klungelen met een oprolmatje, gedroogd zeewier en ongelofelijke plakrijst. Ik durf er…
Na een heerlijke curry bij vrienden had ik besloten dat ik dat best ook zelf kon maken. Alleen was de currypasta van de supermarkt ietwat teleurstellend, zodat ik op internet ben gaan zoeken naar hoe dat beter kan. Dat leverde vrijwel meteen een leuk recept op (heel die website is trouwens fantastisch), alleen een ingrediënt…
Voordat ik afgelopen maart bij Grote Zus was geweest vond ik koriander echt heel erg smerig en mango moest je al helemaal niet mee aankomen. Maar Australie ligt nogal dichtbij Azie en daardoor worden Australische keuken en supermarkt overspoeld met Oosterse invloeden en producten. Ik ontkwam niet aan koriander, vreemd fruit en noedels. Grappig genoeg…
Reacties zijn gesloten.
Mmmmmm Lekker!
\’t is toch wel opvallend dat als het bij jullie goed weer is, \’t hier met BAKKEN uit de hemel komt zetten (ja, en het dak lekt dus…).
Oeeeeeeeeh! Hier krijg ik ook weer zin in! Nu het zonnetje nog even…. 😉