Een pakje van T-Mobile

Mijn 8-delige barset is binnen! Joehoe! Twee dingen: 8 delen betekent in mijn boekje niet dat je de houder en het deksel meetelt (dat noem ik gewoon 6-delig) en er zit geen handleiding bij. Op zich geen ramp (want ik ben o-zo handig) maar waar is het ding rechts op de foto in godsnaam voor? Mesje, roerstokje, maatbekertje, opener en ijsblokjestang snap ik, maar dat ding? Geen idee! Ik vind het kinky! Drankje anyone?

3 Comments

 1. Dat ding is gewoon voor stoute meisjes! 🙂

  Of even serieus: die twee uiteindjes, kunnen die ergens in (bv de houder/deksel?)

 2. T\’is actually heel simpel.

  Stel….

  .. je gaat een cocktail maken met allerlei leuke spannende en weet-ik-veel-wat-allemaal-niet-meer dingen. Wat doe je dan als je al die dingen uiteindelijk niet in je glas hebben???

  Juist….

  Dan gebruik je dit apparaat om te zeven/filteren of hoe je het noemen wilt.

  Handig he?

Comments are closed.